My head is spinning

Hade just mitt eftermiddagsfika och jag är så trött fast ändå inte trött. Jag tror att min hjärna är trött men fysiskt är jag hur pigg som helst. Satt och bara stirrade på tidningsstället som hänger på väggen i fikarummet...hörde inget och "såg" inget. Tillslut blev det som en lysande gloria kring tidningsstället för att min blick hade fastnat på det så länge....det är verkligen konstigt för jag har inte tänkt speciellt mycket idag.

Men snart slutar jag och då ska kroppen få arbeta istället för hjärnan, ska en sväng å träna efter jag kastat i mig lite mat. Jag älskar verkligen att träna nu, man blir så härligt trött i kroppen och så börjar det ge resultat =)

Vad ska alla göra i helgen?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej igen!

Ja men ojdå...har du varit med om det flera gånger till och med. Det förstår jag verkligen inte kan vara trevlisgt. Jo jag var med om det igår. Helt ensam hemma i ren panik ringde jag efter ambulans. Jag har aldrig varit med om något liknande o var jätterädd.

Det kan inte vara meningen att kvinnor helt normalt ska behöva gå igenom det. Det verkar väldigt självdestruktivt på nått vis.

Men tack för att skrivit om det så jag kunde läsa att nån mer varit med om samma grej.

Och tack föresten för komplimangen om bloggen!

Ha det bra!

2009-01-22 @ 18:15:22
URL: http://brickface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0