Ledighet igen

Ja så vare fredag och ledigt igen. Bara fem timmar på jobbet och nu ledigt fram till på onsdag. Skönt skare bli =) Ikväll ska vi alla tjejerna till Emma och spela spel tillsammans. Killarna skickar vi iväg på nått annat.
Har just ätit lite middag och nu sitter vi med var sin dator i knät och ser filmen Yrrol-En kolosalt genomtänkt film. Haha verkligen knasig och lite för mycket men samtidigt rolig.

Vad ska alla göra i helgen?

Vi har inget planerat ännu. Det flög en stråk genom luften att vi kankse ska till Boden men det är osett n så länge. Dick den lilla skiten har ju gått och köpt hus utan att säga nått åt oss....han bara är i Boden jämt och renoverar utan att säga vad han pysslar. Han har gått å blitt hemlighetsfull. Tjejen hans tycker vi det är dags att vi får träffa också. Vi måste ju godkänna henne =P

Nu ska jag gå å fixa håret och sminket...

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag ska till Boden imorgon till söndag, ska bli lovely! är gräsänka fram till söndag (har blivit lämnat till förmån för skoterkörning, hmph!!) då kan man lika gärna hänga med tokarna där borta i boden.Hade ni ett trevligt nyår?

2009-01-02 @ 19:31:49
URL: http://meiam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0