Bröllop i Skeppsvik

Nu sitter jag framför datorn hemma i mina mjukiskläder och är allmänt slö. Har inte gjort något än så länge idag och jag tror inte att det kommer att ske så mycket heller.

Gårdagen spenderades i Ume på Stefan och Katarinas bröllop. Steg upp redan 06.30 för att hinna duscha, föna håret, platta håret, sminka mig och alltihopa innan kloclan 08.00 för då gick bilen mot Ume. Väl framme i Grisbacka blev det lite lunch i magen och det var behövligt. Sedan stressade jag och Crille iväg. Jag hoppade av i stan för att köpa en present till Camilla som fyller år i morn och Crille fortsatte till Holmsund för att hälsa på Peppe och Junior i garaget.

Vigseln börade 14.00 och vi skulle ju byta om till finkläder och så så vi skull vara tillbaka i Grisbacka vid 13.00 senast men vi blev lite sena men det gjorde inget, vi hant i alla fall. Vigseln var i Helena Elisabeth kyrkan i Gammlia och mottagningen var i herrgården i Skeppsvik. Det var ändå lite tid över mellan vigseln och mottagningen så vi hade en liten kaffepaus hemma mellan milstolparna. Vi träffade Katarinas sida av släkten och lärde känna dem =)

Efter en 45 minuters bilfärd var vi sedan framme i Skeppsvik och det var otroligt vacket!! Vilket ställe....Sävarån låg på södra sidan och havet lg på nprra sidan av herrgården. Bara 150 meter mellan vattnen och en smal väg. Nu var det dock mörkt ute och snö men jag kan bara fantisera om hur fint och vackert det måste vara där ute på sommaren =)

Det var ett lungt och trevligt bröllop men ca 25 gäster. Vid 8 tiden åkte vi in till sävar för att hämta toppana till Mustangen som Jens hade fått nu. Klockan 23 var vi hemma i Piteå kommun och stannade till på Havsbadet där det var fullt ös. Vi hade haft fest i bilen p väg hem, det gick åt 1,5 liter rödvin och ett antal kisspauser =)
Crille var ju chaffis så han åkte hem men jag och svärmor och svärfar gick in på havsbadet och ville inte hem. När de stngde vid två fick Crille hämta mig men Anneli och Bocke hade hittat nån efterfest på hotellet så de stannande....det börjar vara dags att åka med ´deras bil hem till dem snart.

Hade trott att jag skulle vara yngst på bygget då trettondagsaftonen brukar vara "gamlingarnas" dag men det var många ynglingar så det var super skoj, sed spelade ju Storstryk i kasinot så då kan det inte bli annat än tokskoj!!
Jag träffande  många av mina förälldrars vänner och alla hälsade så mycket åt er mamma och pappa =) Jag träffade även min gamla chef...Janne som var restaurangchef på havsbadet förut, men han var gäst nu. Jätte roligt att träffa han, han är den klart bästa chefen man kan ha!!! Har inte träffat han sedan han slutade som chef och strax efter han slutade så gjorde jag med det...året var 2005.

Nu börjar min mage att kurra och klockan är mycket. Måste hitta på nån mat =( Var taggad att träna men det är väl inge bra dagen efter en massa vin?! Lämnar det till efter morgondagens jobb.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0