Inte vart min dag idag

Det har verkligen inte gått min väg idag. Jag har varit klumpig, sagt fel och en massa sånna saker. Men till råga på allt så fanns inte mina skor kvar då jag skulle gå från träningen. det var ett par exakt likadana som mina kvar med i väldigt dåligt skick, fallfärdiga. Jag är alltid väldigt rädd om mina skor så de var ju såklart ett lockande byte då de var vita och hela. Det var ju mina favvisar, mina vita addidas. De i recepttionen på korpen skulle ringa om det var nån som kom på att de tatt fel skor, vilket jag inte tror nån gör. Annars vet jag inte, ersätter dom mig eller får jag bara köpa nya skor. Jag fick i alla fall gå från träningen i mina träningsskor men det kan jag juh inte göra hela tiden. ÅÅÅ jag blir så arg!!

Annars så tappade jag min fina och goda macka upp och ner på jobbet idag också. Hade gjort en härligt god macka med keso och advokado som bara var att sopa upp och kasta i soporna. Svarade fel i telefonen en gång idag också...blev en massa stakande och tillslut så frågade jag bara vad jag kunde hjälpa till med.

Inget har som gått som jag velat.

Hade ju stora planer på att vara ute med Molly och åka pulka också men då vi kom hem till dem så hade Louise satt nyckelt i ett otänt gravljus så den satt fast, gick inte att ta ut så vi tog oss inte in. Bara att fara hem till oss några hus uppför backen men vi har ju inga pulkor så det fick bli en mysstund med katterna, nallen och "Hitta Nemo". Molly stod mest och pillade mig på magen och i naveln samtidigt som hon sög på tummen....det är så Molly myser nämligen, hon ska klämma en på magen och valkarna samtidigt som hon suger på andra tummen och ligger med huvudet i knäet =) Hon är så söt min lilla trollunge =) Såklart så blev jag bemött av en sprinagde och kramgo tös då jag steg in på dagiset men en annan pojke var inte lika glad så han kom och gav mig en örfil....ouppfostrade unge!!

Nu har vi nyss ätit en inte så varierande och speciell middag men magen skriker i alla fall inte längre. Ska nog sätta igång och städa här hemma litegrann och tvätta kläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0