Garagefest - Bowling - Snowboard

Nu blir det sumering av gårdagen och en plan för denna dag i samma inlägg. Kul att jag anmärker det för er också.

Just nu sitter vi och väntar på att Marcus ska komma för då ska vi packa in oss i bilen och åka till Vallsberget för en dag på brädan. Egentligen har vi massor att göra här hemma men vi kan inte skippa att åka denna perfekta dag. Bara -5 grader och så snöar det sakta fallande lapphandskar. MYS.
Allt här hemma såsom tvättning, laga mat till alla som kommer ikväll, handla, dammsuga, plocka undan och fixa hallen, det får helt enkelt vänta lite. Jag har vart effektiv och skrivit handlarlistan så vi ska hinna det efter Valls och sen så blir det att bjuda på tacos så det tar inte så lånng tid att tillaga så det hinns. Sen får jag väl tvätta ikväl och resten av det tråkiga.

Hade velat hinna åka till Jävrebodarna idag också för att se och eventuellt köra lite isbana men det hinns verkliggen inte. Var till garaget i Bodarna inatt där det var garagefest med isbilsbygge. Kan ju säga att bilen inte blev så fin och att det var ganska mycket alkohol i kropparna på alla sm söta pojkar. De såg verkligen ut som småttingar, smilen upp till öronen, hög musik på som de sprang runt och skuttade till =) Go somnade i massage-fotäljen, Danne spraymålade bilen grön, Jim tejpade stripes med silvertej....inte fin syn men tokskoj hade dom och vi.

Blev en bowlingrunda innan vi åkte till Bodarna igår med Mike och Crille. Jag förlorade såklart!! Mike har ju till och med gått och köpt eget klot så han är ju proffs numera och Crille hade flyt...men så äre man kan ju inte alltid vara bäst =P

Nä nu blire Valls. Bye!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Ja tyvärr är det tillbaka trots strålning sedan början på december.. är bara förtvivlad och vet inte vad jag ska säga.. "den här gången kommer du bli frisk!" känns så uttjatat och falskt, även om jag hoppas och tror att läkarna ska få till det.. blir iaf operation i umeå eller gbg, beronede på hur mycket tumlörvävnad de hittar på röntgen.. det dom hittat hittils är väldigt ytligt och ingen stor operation..tycker du ska se revyn, sista föreställningen ikväll! dina päron var glada i hågen iaf, det var roligt att de tyckte om den ;)

2009-02-22 @ 11:57:31
URL: http://meiam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0