En kväll i backen

Idag har vi verkligen hunnit med mycket. Så här mycket har det inte hänt på en och samma dag så långt som jag kan minnas. Det känns tok skönt men just nu är jag som däckad....som en klubbad säl =)
Efter jobbet klockan 16 hämtade jag Crille och så åkte vi till stan för att lämna igen ett tapetprov och vidare för att leta mer tapeter. Vi var på Jowa ett bra tag innan vi fick hjälp som inte hjälpte oss ett dugg. Vi tänkte att vi fick fortsätta senare då vi inte visste hur många rullar eller nått som vi skulle ha. Åkte vidare in till stan för att köpa en liten blomma till svärfar och nya svärmor som firar tvåårig bröllopsdag idag. Grattis =)

Medans vi var på blomaffärn ringde kusin Louise och berättade vilken tapet och butik hon köpt sin på...det är den som jag också vill ha i hallen...så vidare vi åkte till Beijers och där hittade vi tapetetn direkt. Men det fanns en till tapet som verkligen var fin så nu har jag beslutsångest. Ska upp på Jowa i morn och kolla in den andra tapeten då den inte fanns på visningsrulle på beijers så i morn har jag nog bestämt vilken det blir =) Då blir det att beställa både färg och tapeter så hallen blir klar nån gång!

Hem till kycklingen som väntade i ugnen...lagade en wok till middag och packade samtidigt ihop alla kläder och utrustning för att åka till Vallsberget. Där har vi vart tills nu =) Det var tok bra före i backen och inte allt för kallt. Visst frös man vissa stunder då det blåste lite men det var skönt. Min kropp känner sig dock inte så frisk så därav känslan klubbad säl =) Skrev just ordet knubbad istället för klubbad...hur roligt låter inte det!! Hahaha en knubbad säl, vad är det för nått?!

Nu ligger jag med fötterna i karlns knä, fotmassage är alltid skönt =) Blir en dusch nu och sen tror jag att jag tar med en stor the kopp och går och lägger mig i sängen. Slår nog igång en tok bra film också - Dagboken.
Ska mysa resten av kvällen som är kvar =)

Ha en underbar fortsatt kväll alla!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0