Roadtrip över Påsk

Christian är lycklig upp över öronen idag. Han släpper aldrig smilet och flyger uppe på molnen. Gårdagskvällen blev senare än väntat och natten har vart spänd.
Jag gick upp i sängen strax efter tio i går kväll och jag hade hoppats på att somna direkt men det dröjde innan Chrille kom...jag hörde hur han började prata i telefonen och funderade på vem han surrade med den tiden men så kom han upp i sovrummet med datorn och ett smile som bländade. Han hade ringt på en annons om en Mustang fastback och killen skulle återkomma för ett svar om han tog budet. Det djöjde ett tag innan killen ringde upp och då han ringde sp ville han inte ta budet, han ville ha mer så tillslut fick vi köpa bilen för ett tok bra pris!! Betalade en handpenning på en gång så vi verkligen var säkra på att bilen var våran. Efter det så var vi så glada och spända att det var svårt att somna!

Så på lördag beger vi oss ner med släp till Gävle för att hämta Mustangen =)

En rolig sak var att killen som sålde bilen ringde idag och ville betala tillbaka handpenningen för att han fått ett bättre bud än vårat..men så kan man inte göra. Har man kommit överrens och vi har betalat en handpenning har man ingått ett avtal och det går ej att bryta. Killen hade blivit sur och skulle kolla upp det...lite senare ringde han och erbjöd oss mer pengar tillbaka än vad vi gett i handpenning men Chrille gav honom telefonnumret till Advokat Granström som förmodligen fick ett samtal av killen och där Granström förklarat hur allt funkar för efter en stund fick Chrille ett samtal av honom där han sa att vi kunde koma på lördag!! Hahaha så roligt att vi fick bilen =) En spottstyvel till summa för den dessutom!!

Kommentarer
Postat av: Catta

ja kan inte annat än skratta och le upp över öronen ja heller. Den där Crille slutar men aldrig förvånas över ! Inpulsköp? haha :P Ni är såååå himla söta ni 2! :D

2009-04-06 @ 14:28:57
URL: http://festis.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0