Långpromenad

Det blev en jätte konstig kväll igår. Efter jobbet åkte vi till moster som fyller år och grattade henne. Det blev alltså fika till middag vilket inte är så bra men då hade jag planer på att träna på kvällen så det skulle ordna sig. men utfallet blev inte så då Catta ringde och frågade om jag kunde frissera henne och de skulle då bjuda oss på  mat som tack.
Jag blev kvar rätt länge hos moster så då jag kom hem för att byta om till träninigskläder så hade de redan börjat med maten....jag och Crille tog då en promenad till Danne och Catta istället för bilen. Vi åt potatispannkaka till kvällsmat (omvänd ordning på våra måltider) och sedan blev det klippning och en massa surr. Först vid 22.30 kom vi på att vi skulle gå hem också så det vara bara att börja färden...enkel väg är det 4 km så dubbelväg blir det logiskt 8 km och jag är impad av Crille som inte klagade en enda gång. Han gick alltså hela vägen med mig!! Han har nog aldrig i hela sitt liv gått så långt på samma dag bara för att gå =)

Hihihi jag tror han har ont i benen idag =P (den enda sanna glädjen är skadeglädjen)

Danne, Erik och Catta hade svårt att tro oss att vi promenerat till dem..eller de hade svårt att tro att Crille hade gått. Att jag gör det är ingen ovanlighet så Danne var till och med ut och letade vart vi ställt bilen =P

Det blev en rätt så sen kväll igår för när vi kom hem så blev det ett letande av bilnycklarna till Pickisen...de hade hamnat i en låda med mössor och vantar!! Hur fasiken det gått till vet jag inte men det var ju såklart det sista stället vi letade på!!

Kommentarer
Postat av: tina & theodor

Jag tror på er att ni gick! =)

saknar er!

2009-04-08 @ 18:35:40
URL: http://goldentheodor.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0