Just a wonderful day

Lördagen var en helt fantastisk dag!!

Vädret var det bästa på länge...Värme & solsken.
Efter en lång snoozning på morgonen bar det av till Fällfors militäranläggning. Dit åkte vi med Mike i hans BMW.....Ganska skrammligt och guppigt eftersom det är en tävlingsbil, men rolet =)
Mellan 1200-1600 kördes det konbana för fulla muggar, åkte några svänga men Mike..fick känna adrenalinet! =) Sedan vid 1800 blev det tid för 201 meter (dragracing)...Det gick inge bra för Mike, det kördes stege och han mötte Fredde i första racet så han förlorade så klart!! Fredde tog hem hela stegen.

Mellan de olika tävlingsmomenten morrade magen kraftigt så vi åkte iväg till Byske för att inmundiga en pizza..Crille och Mike tog Bimern och jag hoppade på Dickens hoj =) Yeeey, finally fick jag åka lite motorcykel!! =D Skall göras snart igen med lite bättre och mer passande kläder.

Klingen bjöd hela dagen på goda, mumsiga öl och kvällen kunde ju inte vara sämre tid för än att dra ihop en invigningsfest av altanen....riktigt skoj blev kvällen!!

En hel del tomma ölburkar att plocka undan idag =)

En massa garv och minnen fanns med under kvällen...Skratten avlöste bara varandra och förlängde nog livet med flera dagar!!

Hoppas GO inte har så ont i kroppen idag av sin vurpa =P
Gustavs skratt är obetalbara =D
Gamla minnen är härliga!
Lundmark dök upp med Fiddyn, ingen PV...

Bilder från kvällen och dagen läggs upp i morgon...

Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0