Göteborg+Valborg+Kissekatt

Nu har jag vaknat efter en natt på munksundsberget tillsammans med massa vänner. Är ganska seg och mör idag...blev ganska mycket igår men trevligt som fan hade vi!! Cred till Crille och Elin som hittat på alla tävlingar och ett grattis  till Sandra som tog hem vandringspriset detta år =)

I går var det Helenas tur att lägga fram en komentar som bara måste få en plats på denna blogg.... vi satt nämligen och pratade om en person som Helena inte visste vem det var. Efter att ha förklarat för henne vem det var så kom hon på att denna människa hade skådats på en fest tidigare i vår och att hon då hade uppmärksammat personens beteende och trott att denna var utvecklingsstörd eller nått....Hahaha, så klockrent!!
It's more fun when you hear everything and know the persons.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu är det daggs att börja vakna till och hämta alla saker efter gårdagen...senare i dag, klockan 17.00, ska vi åka och hämta min nya katt =D Ska bli så spännande att se Tigers reaktion på att få en lekkamrat!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Göteborg-ett hål i mitt hjärta
Trippen till Gbg har vart helt underbar, jag ville verkligen inte åka hem till Pite. Jag vill så gärna bosätta mig på västkusten!! Men denna vända till Gbg åkte vi lite utanför och hittade på massa saker med två roliga gossar. Mycket trevligt att se och träffa andra människor och platser.
En sväng mot det skånska slättmarkerna blev det...har sett ett nytt place jag kan tänkas bo på, Malmö =) En helt underbar stad med havet så tätt inpå! Har tidigare vart väldigt irriterad på deras konstiga språk men nu har jag lärt mig uppskatta det, ganska mysigt språk =)

Har blivit en hel del shoppande för min del....
1. Svarta Ballerina i skinn.
2. Två par Jeans
3. klänning
4. Två t-shirt Carlings
5. Linne Carlings
6. Handväska miss Ragtime
7. Sommarbyxor ala missfit
8. Två vaser
9. En massa saker till håret, örhängen, smink, trosor.
10. Fynd från designtorget
11. Födelsedagspresent till Crille, t-shirt Hurley och en Fox.

Har säkert glömt massor för jag kan säga att jag har handlat mycket =P

Vädret har vart helt underbart...sol och 20-25 grader varm varje dag....kortbyxor och linne!! =)
Har tatt årets första dopp....vi badade faktiskt i Måndags tillsammans med Filip och Viktor. Satt på Ashimsbadet på klipporna och grillade och sedan blev det ett dopp i det blå, kallt vare!! =P

Göteborg ligger verkligen varmt i mitt hjärta och det finns ett tomrum i det när jag inte är där. Jag saknar dig redan Tussen! Lycka till med Filip och vi hörs senare to day =) Love Ya!!

Nu börjar det vara dags att fixa lite saker...måste packa upp väskan från resan =/
Bilder från dessa festligheter kommer inom kort =)


ByeBye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0