Rastlös

Gårdagen var den mest rastlösa dag jag någonsin vart  med om...låg på soffan hela dagen, bara vred och vände mig, det pirrade i kroppen eftersom jag legat på soffan i flera dagar nu utan att göra ett enda dugg!
Klockan 16.00 var jag så less att vi åkte till gubbdagis...där hände det inte så mycket heller men jag fick i alla fall se nått annat än vårt eget vardagsrum!
Efter vi vart där så kom vi på Daniel fyllde år så vi åkte dit och såg en film, A Cinderella story blev det. En helt klart Elin och Catta film =) Crille och Daniel satt bara och suckade.

Ingen speciell matlust och def ingen lust att laga mat har jag just nu så det blev ett besök på det alldeles nyöppnade frasses, men vi blev less på kön så tillslut blev det Max. En kycklingsallad åt mig och inte det minsta smak kände jag...hade lika gärna kunnat äta hundmat! =P

Senare på kvällen igår började vi se en film med Marcus och Dick, men där åkte killarna på en nit...filmen var dansk, och redan där dömde jag ut den, med all rätt.....så jag gjorde som jag alltid brukar när det är en dålig film, jag somnade =P
När killarna väl tagit sig genom filmene blev jag väckt och de konstaterade att jag var smartast av dem alla, filmen var ej värd tiden på 102 minuter!!

Nu ska vi åka till Roknäs och börja hjälpa mor & far flytta ut allt inför uppbrytningen av golven...dålig timing är att jag är sjuk, idag har febern kommit, och även crille börjar bli sämre nu. Inge bra alls eftersom han ska köra bil till sthlm på Torsdag....han får alla möjliga dunderkurer just nu =P


ByeBye

Kommentarer
Postat av: Kicki

Du kan ju alltid få lite hundmat av oss om du vill ha ;)
Jag följer gärna med till tattoo, bara jag hinner. Jobbar 12-21 hela veckan, med lunch kring 15 tror jag. Du kan ju höra av dig då du ska dit så får vi se =)

2008-03-02 @ 12:00:03
URL: http://kickikickass.blogg.se
Postat av: Tina

Hej! joo vi har det bra. Hur är det själv? Joo vi har grymt mycket i skolan nu. Hur går det på praktiken?
Joo för att få in ett youtube klipp, kopierar du bara "Embed"-koden som du ser om du klickar på "more" bredvid själva klippet. När du har kopierat den koden går du bara in i pluggen och trycker på "html" och klistrar där in koden.. Och sedan trycker du "upptatera". Då kommer den in i bloggen..

Ha d bra! Kram

2008-03-02 @ 12:58:07
URL: http://tinaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0