Sååå pinsamt

Var på affärn en sväng idag efter jobbet och hade plockat en full korg med saker och så när jag kommer fram till kassan så gör jag som man skall...packar alltså upp allting på bandet och kassörskan bipar in alltihopa.
Så då var det dags för mig att göra rätt för mig, att betala!
När jag öppnar min plånbok så upptäcker jag att jag inte har något kort.....EEE.....vart är det, vad gör jag nu?!
Sprang ut till bilen för att se om det ramlat ut i handväskan men det hade det inte...........tankarna for, vart kunde det vara!?
Det var bara att gå in på affärn igen och säga som det var...Jag hade inget att betala med, jag fick stå där och skämmas!!

Har nog inte svettats så mycket på länge...det var hemskt!!

Nu sedan jag kom hem har jag funderat på vart kortet kan vara, om det blivit stulet, tappat eller förlagt....och så klart så har jag kommit på vart det är =) I mina jeans som jag hade på krogen i helgen =D
Hahaha, kommer nog aldrig att göra om detta för så mycket som jag skämdes vill jag aldrig mer göra!!
Tack och lov var kassörskan jätte trevlig och förstod mig, hon önskade mig att kortet inte skulle vara stulet och raderade hela mitt köp, jag behövde inte ens ta undan alla varorna för det gjorde hon =)

Nu ska jag cykla iväg till gymet och träna!!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Haha så kan det gå :) Jag var med om liknande på Ica i S-vall. Hade kortet med mig, men fick totalt hjärnsläpp i kassan och GLÖMDE KODEN!! Det var skitmycket kö bakom mig och tillslut skrev hon ut kvitto så jag fick lämna underskrift istället... De måste ju ha trott att jag snott kortet :P

Kraaam

2008-06-17 @ 00:39:15
URL: http://kickikickass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0