Underhållning

Jag har i ett tidigare inlägg skrivit att jag sköter om Mamma och pappas hus och tomt medans de är på semester... I går när jag skulle klippa gräset hos dem hant jag inte längre än halva gräsmattan förens jag stötte på problem. Det var nämligen mycket dagg kvar i gräset från natten och detta gjorde att  det blev väldigt slirigt och på vissa ställen klipper man väldigt nära ett dike...Detta utmynnade i att jag, när jag klippte under en bjök, kännde hur gräsklipparen började glida bakåt. Jag bromsade och lade i lågväxeln men lyckades inte undankomma att gräsklipparen gled hela vägen ner i diket baklänges och fastnade där...Jag gungade och gungade men lyckades inte få upp traktorn.

Den ena grannen var på jobbet och den andra var inte hemma så jag fick ringa min storebror som fick komma från jobbet och dra upp gräsklipparen ur diket =)

Hihi, Han fick sig ett gott skratt, och även jag =)

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hmmm... Nu är ju längden anpassad efter innehållet. Jag kan låsa den till en viss längd men då blir den istället för lång när du går in på ett särskilt inlägg, så det är svårt att få till det bra på nåt sätt.

Men ordmolnet kan jag ta bort. Kanske göra ett större ordmoln som bakgrund på sidan istället, vad tror du om det?

Kraam

2008-07-27 @ 00:43:58
URL: http://kickikickass.blogg.se/kicme

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0