Storforsen och Båtfestival

Denna helg har vart heelt underbar!!
Lördagen inleddes med en härlig sovmorgon och sedan ut på stan för att köpa min mammas 50-års present.
Självklart blev det några andra butiker också och några köp både för mig och Älsklingen. Mammas present hittade jag i första butiken som jag letade i, såå skönt =)
En present inhandlades till Min och Älsklingens underbara vän Dick som fyller år idag..men han får vänta med presenten till helgen då han ska jobba natt hela veckan =(

Efter rundan på stan så satte vi oss i båten och åkte in till hamnen och köpte en glass och kikade på skotrarna som körde. Vad båtvestival/b´vattenfestival i Piteå i helgfen så det var fullt med båtar, folk, vattenskotrar och snöskotrar. Riktigt trevligt! Sen blev det en tur med båten till stugan för middag, så härligt att bara komma till svärmor och svärfar utan förvarning och bli bjuden på mat =)

Söndagsmorgon åkte vi iväg tillsammans med Emma & Markus och Sandra & Markus till storforsen. Vädret kunde inte blivit bättre så vi njöt hela dagen på klipporna i solen och hörde forsen mullra. En god lunch inmundigades på hotell Storforsen som jag tror jag fortfarande är mätt av =P

Denna helg har avslutat sommaren för mig. Nu känns det som att det inte gör något att hösten kommer för denna helg kan inte ha vart bättre!! Hösten är fin den också och snart åker vi till Turkiet =)
Idag regnar det som sjutton så jag trivs som ficken i vattnet på jobbet, inne i värmen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0