Åtta år sedan...20080826

Dina fingrar så långa och handen så len
Håret lika silvrigt och vackert som en spegelblank sjö
Vågorna var som böljande moln
En snabb förvandling från fullt liv till en kropp utan glöd

Åtta år har nu vandrat förbi men det gå inte en dag utan att du finns i tanken
Jag saknar dig morfar.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Usch jo det är jobbigt med djur. Då jag tog bort Dennis trodde jag att jag aldrig skulle bli glad igen.. Men man ska inte vara så självisk, djuren har det ju bra sen i trapalanda, där kan de göra precis vad det vill.

Tror inte att Dimma hade trivts i stan alls, har sett honom mycket i sommar när han smygit på åkern vid oss på jakt efter möss. Som ägare känner man i regel vad som är bäst för djuret. Vill jättegärna ha en katt till vovven, han tycker mer om katter än hundar. Men dumma karl sätter stopp för det. Märker bara när vi är i Koler bara några timmar så blir han besvärad av katterna där. Men vissa hundar tål han, än så länge! :O blir det nå mer allergier åker han ut ;)



Jo ny häst blev det iallafall, jag som skulle vara utan.. :) Han är jättemysig (men såklart inte bättre än Dennis!!) han är precis vad jag letat efter.



Med oss är det helt OK jobbar och sliter.. Sökt in på skola men ligger på 37 reserv nu så jag hoppas inte så mycket. Men håller tummarna :) Hur är det själv? visst har du pluggat klart nu? vad är du utbildad till?



Nu ska jag hem till mams & paps, edvin har bortavecka och jag iiiiids inte laga mat, enklare att åka hem ;) hih.

ha de bra!! Kram!

2008-08-27 @ 18:44:33
URL: http://meiam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0