Bert Källman

Den alltid så underbart glada och trevliga Bert har nu hastigt lämnat familj och vänner som stora frågetecken.
Efter en nylig bypass operation har han vart på mycket kontroller och sjukgymnastik och allting har visat sig normalt, han tillfrisknade fort och bra, bra värden, pigg och allt. Så plötsligt en natt kunde han inte somna, kände sig konstig i kroppen...på morgonen åkte han och frugan Anita in till akuten, där Bert lades in för provtagningar. Anita åkte hem för att handla och hämta lite saker, när hennes telefon ringde...Nu hade Bert somnat.

För mig var denna farbror en granne som jag haft i mina 18 år som jag bodde hemma. Jag har alltid sprungit hemma hos honom och Anita och gosat med deras katter, kört folkrace tillsammans med deras son och alltid har Bert vart och hälsat på när jag vart i garaget inför någon tävling.
Han var en man med väldigt spralligt humör, alltid glad och en röstresurs av dess like. Ett finger med i alla evenemang och tillställningar hade han.
En ISK fotbollssuport som såg de flesta matcherna, speciellt de matcher när hans egen son stod målvakt var viktiga. Många gånger har han även stårr på sidan av planen även när jag spelade för ISK och där har hans röstresurser fått visa vad de gick för =)

Nu ville jag bara skriva dessa rader för honom. Alla i byn är chockade av den hastiga bortgången, vi glömmer honom aldrig!

Begravningen äger rum i Johannes döparens kapell den 22 April, 10.00.


Bert Källman
+ 1946-04-22
-  2008-03-19

Kommentarer
Postat av: Linnea

Visst är det hemskt?

Helt plötsligt lade jag märke till att gotthards infart inte var skottad.. så ringde mamma och frågade om jag hörde vad som hänt.. man kan bara inte fatta det!

2008-04-15 @ 20:14:45
URL: http://meiam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0