Spontan fest med ångbastu, bubbelpool och utgång...Vinterns första snö!!

Blev en slibbmiddag på Hawaii (alltså en fet och flottig pizza) som älsklingen bjöd på. Sen åkte vi till Roknäs för att ta en sväng med Camaron och mappa med 0,6 bars laddtryck. Under hela bilturen så ringde Pelle Överlind och tyckte att vi skulle komma till honom och festa. Jajja, ok tänkte vi, vi gör väl det då! Sagt och gjort, vi packade våra väskor och åkte till Djupviken. Där böt vi direkt om till badkläder och tappade upp en öl ur draftmastern, hoppade in i bastun och började ånga på =)
Efter vi hade badat så blev det en massa lyssnade på Pelles Linn anläggning och så lovade Micke mig att jag skulle få köra hans BMW idag =) DÅ slutatde jag att dricka alkohol och blev nykter för kvällen!
En utgång på Statt blev det och Pelle bjöd på ett helrör...när det var slut var även folket slut så vi drog oss vidare till Allas Vårat Kalles.
Det blev en riktigt trevlig kväll, riktigt skoj att träffa Leif som kommit hem från Lysekil. Som vanligt gjorde han en LEIFI, som alltså är en jävligt lång omväg när han ska någonstans!! Haha, igår stod han i bara t-shirt ute i snön uppe på nygatan när han skulle till BigBoy. Alltid lika kul att köra genom hela stan för att hitta honom =P

Några bilder får tala för gårdagen....Glömde dock att ta något kort på vinterns första snö som satte käppar i hjulen för många bilförare =P En hel del bilar stod fint parkerade i dikena...


    Love Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0