Allas vårat Kalles är nu passé

Jahapp, då har komunen och någon annan beslutat att dra in Kalles alkoholtillstånd...Kalles utan alkohol funkar verkligen inte så nu ska Ronny stänga puben för gott. Han har klargjort att han aldrig mer kommer att starta någon verksamhet i Piteå kommun.
I hela 17 år har vi fått ha Kalles, piteås enda pub, men nu e det slut...

Nu blir då frågan vart vi 20-24 åringar ta vägen?!

Toxic är helt OK, MEN det är endast löningshelgen...vart ska vi ta vägen de andra helgerna?!
Sedan ägaren av Stadshotellet gjorde om en del så har det blivit kasst där...inte värt att betala in sig en hundring för det!! Det är det som var så bra med Kalles också..Det enda man betalade var 20 kr för garderoben!
Valdino en vanlig helg är gamlingarnas ställe...vill juh inte dansa men 40+.
Nu har jag kommit till Pentryt....det här stället var man alltså på från det man var 16 år tills man var 18,5 år...Det är verkligen bara småttingar där eller så desperata 25 åringar...Dessutom attityden av ägarna tycker jag inte om!

Det är bara att hoppas att någon smart människa med pengar eller ett lånelöfte snappar åt sig av allt detta och öppnar en helt ny pub för 20+. Vi vill alltså ha ett nytt (och förhoppningsvis renare/fräschare) "Kalles".

I veckan är detta Piteås I-lands problem...som tur är så är det löningshelg i helgen så då har vi ju Valdiono att gå till, men vart ska vi gå på Lördag och nästa helg?!


Från det ena till det andra....Grattis till EM 2008 Sverige!! =D


Love Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0