Efter IKEA...

...är man 4000 kr fattigare men en hel del mer saker rikare =) det blev köp av ett vitrinskåp som hänger på väggen i silver (fast jag hade fått med mig ett svart hem, så jag måste åka och byta), ett skrivbord med hurts, lagerhyllor och en massa prydnader =) ska hiva alla gamla saker nu!!
Att vara på IKEA en hel dag var jobbigt för lilla molly...det fanns alldeles för mycket intressanta saker att titta på så ho sov nästan inget under hela dagen...och en 3 månaders baby som inte har sovit på en hel dag var ganska slut nästa dag.. hon var vaken enbart när hon åt.. hehe!!
Snattade hant vi också med på vår lilla IKEA tripp.... det var nämligen så att vi hade glömt mollys mobil så hon hade svårt at fokusera blicken på någor, då tog louise en leksak från barnens IKEA och hängde upp i babysittern....så där stod vi vid bilen och ser att leksaken hänger fortfarande kvar på babysittern....vi hade bara gått förbi kassorna med den!! En smula pinsamt att komma på sig själv..men det gick bra ändå!!

men men, nu vet ni hur min IKEA dag var.... vad har hänt efter IKEA då?

Inte så speciellt mycket, men jag kan säga att jag var chaufför till några i går kväll och det ska jag aldrig göra om!! För det första så skulle jag vara chaufför till Jimmy men han åkte i en anan bil, för det andra så fick jag köra den slöaste pontiacen i stan ( den var dessutom automat ), för det tredje så kände jag inte en enda av de som åkte i bilen, för det fjärde så var dom gamla ( typ 40 en del ) och för det femte så var de född bakom flöte.
Dessuton så var det enda man fick en usel 100 lapp som tack för att jag skjutsat deras slöa häckar en hel kväll och fått höra på en massa skitsnack samt en jävla massa skrik!!!

Mer som hänt i veckan...

I fredags var jag, Louise och Moly på det nya dollarstore bland alla pensionärer och lediga människor....det var ofantligt mkt folk där men butiken var som en dröm om man jämför med den gamla butiken!! jag lyckades hitt saker för 450 kr =) mkt roligare och större butik gör det hela ännu roligare!!

På onsdag och torsdag kom mina kusinbarn Erik och Simon till Louise ch Björn. Denna gång fick de inte följa med mamma och pappa på travet så då får faster ställa upp som barnvakt....mer än gärna så hjälpe jag till så vi har varit och cyklat, och cyklat , och cyklat... måste då säga till er att dessa barn bor i låstbäcken ( innanför långnäs flygraka) där det bara finns grusvägar och åkrar så långt ögat kan nå, så att få cykla på assfalt och gångvägar var ju rena drömmen för dessa små pojkarna!!

Varje dag har jag också tentapluggat, men det är inte lika roligt att berätta om det!! men ni kan ju alltid tänka på mig en extra gång båge på onsdag och lördag när jag skriver dessa hemska tentor...det kanske finns ett hopp för mig då!! =)

Bye for now!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0