Girls Reunion

Den här helgen kom Anneli Näs hem till Pite och såklart träffades vi alla tjejerna och myste...vi hade planerat att laga mat tillsammans och sen ha picknick i södra hamn, men så blev inte riktigt fallet!
vi träffades på coop för att handla det vi skulle laga, väl där så stannade vi bland köksredskapen och stod och surrade om allt och inget..bla vad vi skulle äta. och så efter ca 5 minuters prat så kommer våran lilla Fredman gående....alla e-trippare är samlade och så kommer Fredman...kan det bli mer reunion!!
såklart så fick vi oss en hel del goda skratt ( vem kan låta bli att skratta åt Fredman)... han är lika rolig och tokig som han alltid har varit!!  efter att ha stått på coop i en dryg halvtimme så kom vi fram till att äta på ängeln...förbi kassorna och så kommer vi på att vi äter på subland...men panik, de stänger ju om 5 min! väl inne på subland så hade hon redan plockat undan så där blev det ingen mat...vidare lite diskusioner ledde till att vi käkade på Adana!
sedan satt vi i hamnen ett tag och käkade jordgubbar men det blev lite för kallt så att vi tog en spontanfest och utgång... var på förfest med traddarna på furuborg och sen blev det Kalles!!

Som alltid när Jag, Tina, Anneli och Jossan är med varran så är det en massa skratt och fyra helt olika viljor! men roligt har vi=)

Kramar och pussar på er tjejer...vi ses i augusti igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0