Wheels Internationals

...är en självklart helgsysselsättning!
Det bar iväg kl 10 på lördagsmorronen ner till Umeå för att gå på Wheels utställningen.
Vädret var kasst här hemma så vi alla tog på oss varma kläder och inte så "regnskadliga".... I skellefteå började regnet att vräka ner ännu mer.. det gick kanske 70 km/h på E4:an för att snabbaste intervallet på vindrutetorkarna inte klarade av att hålla undan regnet. Strax före Umeå slutade det att regna och blev strålande sol och jätte varm... Då menar jag jättevarmt... Vi hade inte tagit på oss de bästa kläderna för solsken så det blev en svettig och varm dag.
Efter utställingen, som i år inte var så mkt att se på, så åkte vi ut til Holmsund hos Peppe och käkade middag. Senare åket vi båt in till stan och gick en sväng på crouisingen för att sen åka hem till Holmsund igen och bada tunna och dricka öl =) Ett dopp i havet blev det åxå tack vare Micke Westerlund och Dick ("Micke, du får en hundring om du puttar i Elin"). En kallsup som smakade blålera och en massa myggbett var resultatet.

En sen färd hem blev det för oss allihopa med speciellt för Crille och Dick som var chafförer och körde hem. Jag och Micke låg i baksätet och sov. Vi var hemma ganska prick fyra på morgonen och blev väckta av telefonen idag... det var bara att stiga upp, fast klockan var ändå elva=)

Det blir en tidig kväll i kväll....

Godnatt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0