Möbel Shopping

I helgen och idag har jag och hjärtat haft spenderar byxorna på. Äntligen har vi inhandlat möbler som vi båda gillar och så att vi får ett enhetligt intryck då Hall/Vardagsrum/Matplats är som ett stort gemensamt rum. Som det är just nu, innan de nya möblerna är på plats, så har vi tre olika träslag/färger på möblerna och det känns väldigt rörigt.

Det vi har handlat/beställt är en ny byrå till hallen, en tv bänk, ett vardagsrumsbord. Allt detta i en och samma serie från MIO möbler. Vita såklart ;) Idag på EM beställde vi ett nytt matbord med 6 tillhörande stolar. Vitt bord med svarta snurrstolar i skinn. Det kommer bli sååå fint!! Nu ska vi bara sälja av våra gamla möbler så vi får plats med de nya :)
Så är det någon som är intresserad av en vit laserad spegelbyrå, tv bänk i ek, vardagsrumsbord i ek, matbord i ek med 6 vita stolar så är det bara besöka blocket för bilder eller hojta till :)

Nu längtar jag tills allting kommer. Nästa vecka börjar det droppa in hos butikerna för avhämtning. Sista delen väntas komma under vecka 7.



Amarnäs trippen för hjärtat med boysen blev inte av i helgen på grund av magsjuka. Tack för den bassilen i helgen ;) Det blir fjällvärlden en annan helg istället då även jag kan följa med :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0