Fotostudio

Blev en tidig morgon idag och min kropp ville inte alls vara med. Förkylning på G så nu kurerar vi med mycket thé och kanjang. Ingen tid och lust att bli liggandes!!
Hade planerat att hinna massor denna förmiddag. Sånt där nyttigt som att städa och rusta på gården för hösten, plantera lite fint och måla lite men det blev ändrat redan igår kväll.

Min kära kusin Louise skulle på en fotografering med sin och min älskade trollunge Molly ;) Såklart ville Lollo vara extra fin så klockan åtta i morse dimpade hon ner i sminkstolen och blev så grann så :) Jag följde med dem till studion då jag och fotografen kankse ska ha sammarbete framöver och jag må säga vilken underbar studio!!
Maria, som fotografen heter, hade denna stora studio och en helt underbar portfolio. Mycket produkt foton men en hel del fina modell bilder också. Skoj!!!

Jajja jag har i alla fall hunnit med en powerwalk på 50 minuter så lite nytta har jag gjort på förmiddagen men det där med dammsugning kankse älsklingen får ta ikväll istället ;)


Kommentarer
Postat av: Louise

Hoppas att ni får ett bra samarbete, som kanske kan leda till något framtida jobb. Kram

2010-09-29 @ 16:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0