50 års Fest Med Jobbet

Igår hade vi festen för chefen som fyllt 50 år. Jag hade en tok skoj kväll med allihopa!! Alla hade vi tagit med oss en sak som representerade oss och sedan satte vi alla saker i en låda. Anette skulle då sedan hitta rätt ägare till varje sak, dett visade sig välädigt svårt. Även de mest solklara (i efterhand) var tuffa att komma på. Riktikgt skoj!!Sedan blev det en hel del andra bra lekar under kvällen och tiden den bara  sprang iväg.
Middagen var jätte god, Lax, smörslungad potatis och rom sås..mums.

Sen blev det några glas rosé och drinkar efter det. En och en annan wirre slank  ner också men jag mår prima idag. Ingen bakisdag här inte utan snart blir det en sväng på stan och sedan ett pass på korpen =)
Aningens trött kannkse man är efter att ha jobbat en tuff vecka. Har vart flera sena dagar och igår blev det många timmar på kontoret.

Idag ska jag försöka hinna sminka lite folk...Emma jobbar till tre men efter det ska jag plåga henne lite med mina övningar. Någon annan som vill ställa upp i helgen??=)
Ska till Umeå igen på onsdag kväll så då måste jag ju kunna detta som rinnande vatten, inte ett fel får det bli och det ska jag klara!! Öva öva öva är det som gäller =)

Frukost nu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0