It's Out On The Market

I fredags hamnade vårt lilla, söta, otroligt charmiga och fina hus på Hemnet.se

(Här finner ni vårt lilla, söta hus)

Känns galet konstigt att se sitt eget hus på bilder på nätet. Man känner sig ganska utelämnad och som att nån tittar på en hela tiden. Men men så kan det vara. Nu är försäljningen i alla fall på gång och det är visningar den 4 och 6 oktober.
Mötte ett par av våra grannar igår som tyckte det skulle bli jätte trisst att vi flyttar och det kommer att kännas att flytta för oss, men vi kommer att få det så fint och bra på vårt nya ställe. Det är fina grannar vi har och får. Kommer att hinna bo granne med bästa Mike och Lollo i hela 16 dagar innan vi flyttar :P Hahaha

Samtidigt i fredags som vårt hus kom ut så kom även Mosters hus ut på Klubbgärdet. Mycket försäljningar i familjen just nu :P Moster håller på att bygga nytt hus där deras stuga stod tidigare. Kommer att bli ett smultronställe vid vattnet för dem!
Hur det går med mams och paps försäljning av Rokan vet jag faktiskt inte just nu.. de befinner sig ju i Turkiet och steker på brännan så vi får väl höra när de kommer hem :)


Kommentarer
Postat av: Kicki

Japp, han tänkte testa i alla fall :) Men sen lär det väl åka bort ganska snabbt igen gissar jag :P

2011-09-26 @ 16:08:20
URL: http://kickikickass.blogg.se/
Postat av: Sylwia

Sv: Borsten finns på Sephora!

2011-09-26 @ 21:17:24
URL: http://makeupbysylle.blogg.se/
Postat av: L♥tta

Svar; vi ville ha den, men tajmingen var inte så bra, så vi tackade nej och fortsätter leta. Förhoppningsvis kommer det någon med inflyttning lite efter årsskiftet. :)



Hade varit fint med ett hus, men man måst ju ha lite kontantinsats, och något sånt har vi inte att lägga ut. :/ Det är knapra tider vi lever i. ;/



Har kollat på lindbäcks, rawi, wallstens, hsb, blocket och pitebo. wallstens har sjukt dyra lägenheter, och ingen annan har en fyra ledig. Men en vacker dag kommer det nog. :)

2011-09-28 @ 16:07:48
URL: http://lottahietanyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0