Möhippa Christina <3 Thomas

I lördags hade vi möhippa för Kicki. De gifter sig på svenska ambasaden i Tokyo den 31 Mars så de kommer få filma vigseln som sedan ska visas på bröllopsfesten som är i Maj :)
Lördagen startade tidigt. Jag hade opackat allting så jag steg upp redan 06.30 och var i stan 08.20. Vid nio tiden åkte vi och kidnappade Kicki som satt på jobbet och trodde att hon skulle jobba hela dagen men det blev en hel del äventyr istället. Första anhalt var Jävre hemma hos Eva och Rolle för en liten tatuering. Om det är nån som kan tatuera sig på sin möhippa utan att veta motivet så är det Kicki aka Twister. Så glassen twister blev ett minne för livet placerat på hennes mage.



Stort tack till Eva för allt gott hon hade fixat till oss morgontrötta tjejer!!

Vid något tillfälle för länge sedan har Kicki sagt till Cissi att hon vill äta på MAX på sin möhippa så det är klart vi tillfredsställde den önskan, en lunch på max blev det innan lite tiggande av Twister glassar på stans kiosker. 4 kiosker gav 4 glassar :) Kvällens groggvirke var då fixat till Kicki ;) 



Sen kom dagens big moment. Det roligaste av allt på dagens överraskningar var då vi åkte till havsbadet för att köra Crosscart. När vi stod nere vid isen och väntade, innan Kicki visste vad hon skulle göra kom det en man med slalomskidor på fötterna och en stor drake i händerna och gav sig ut på isen med vind i seglet. Fort som sjutton gick det för honom och såklart tog vi tillfället i akt och lurade Kicki att det var det hon skulle få göra :) Aningens gruversamt tror jag det blev för henne men då blev hon desto gladare när hon fick se de söta Crosscartarna :D
Vinnare av crosscart körningen blev såklart bruden!! :D



Vilken underbar dag det blev. Kvällen innehöll en massa skratt, sång och lek och allting vart verkigen kanon. Till Cissi vill jag ge en bamsekram som hade planerat allting så bra och kommit på allting. Super!!



 


Kommentarer
Postat av: Cissi

Tack själv snälla du! Grymt bra kväll :)

Kraaaaam

2011-03-07 @ 15:14:10
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Cissi

Du är för snäll!! =) =) =)

Kraaaaaaaaaam och kraaaaaam igen! =)

2011-03-07 @ 20:19:42
URL: http://lillohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0