Umeå, Sollefteå, Lånkgträsk

Helgen har en massa att erbjuda. Gäller bara att komma på vilket val man ska välja.
En bil ska hämtas i Sollefteå och erbjudandet om en roadtrip nappar jag alltid på, men så kom älsklingen med den idén att jag kunde dumpas av i Umeå och gå på stan medans de fortsätter ner och hämtar bilen. Haken är bara att jag inte vill gå själv.. får se om L nappar och följer med :)
Annars så ska mor och far till stugan och det suger i fiske tarmen att åka upp dit med. Har inte vart där sedan midsommar juh!! Galet länge sen!!

Får helt enkelt se vart jag hamnar men jag lär nog hur som helst inte sitta sysslolös och rulla tummar i helgen. Skoj ska jag ha oavsett regn eller solsken :)


Kommentarer
Postat av: Madde

Såg först nu din kommentar på den privata bloggen.

Jo jag tror att du vet vem föräldrarna är. Riktigt hemskt.



Men du vilka roliga alternativ du har för helgen. Förstår att det är svårt att välja mellan fiske och shopping. Hoppas iallafall att du får en trevlig helg. Kramar

2011-08-18 @ 10:30:11
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/
Postat av: lovisa

HEj har du haft en bra helg?:)

Just nu lottar jag ut en sminkpalett med 88ögonskuggor i från upbrand, klicka här om du vill delta; http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/august/utkast-aug-20-2011.html#comment

2011-08-21 @ 17:35:56
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Johanna S

Vilken fin bloggdesign du har. Brukar du vara med i bloggtävlingar? Isf kanske http://presentupplevelser.com/?p=36 kan passa dig?

2011-08-21 @ 23:09:22
URL: http://presentupplevelser.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0