Vi Har Handlat (igen)

Japp ni läste rätt. Denna gång har VI handlat. Ett impulsköp som inte är något "impuls, impuls". Alltså vi har ju redan haft tre skotrar och den ena såldes i veckan och den andra är redan betald av en köpare med inte hämtad. Då stod vi kvar med en skoter, Yamaha SRX -00. En kort sportig, skoter som skulle gräva ner sig om man körde utanför leden.... alltså inte riktigt optimalt för mig och älsklingen då vi ska sitta två på den och vara och köra massor utanför leden. Vi hade som tänkt att vi skulle klara oss med den i vinter men planerna ändrades ;)

Igår kom det ut en fin skoter på blocket i Piteå som jag gillade och lyckades få med mig älsklingen att den skulle passa oss mycket bättre så nu står vi igen med två skotrar. Nära och bra var det att kolla på den, inte ens en kilometer från oss :) Över tilll Furulund för att kolla och bestämde oss direkt. Killen lånade ut sitt släp som vi fick dra hem skotern på och så vare klart!! Nu har VI en skoter som kommer passa oss perfekt i vinter :)
Vi handlade en Yamaha (jag gillar yamaha) SX Viper -04. Ett riktigt klipp var det såklart också, annars blir det aldrig affärer för oss :P Så nu ska SRXen säljas så vi tillslut står med en skoter och inte ett flertal :P



Massa snack om skotrar nu men jag är så nöjd då jag ville ha den och nu har VI den. Annars brukar älsklingen få handla såna där "onödiga" leksaker men denna ville jag ha så nu är den vår ;)

Längtan efter vinter och snö blev ännu större igår och i dag då vi vaknar så är marken alldeles vit. Hoppas det ligger kvar ;)

 


Kommentarer
Postat av: anna

Åh mums :) Jaa, klart det går bra. Kram!

2010-11-05 @ 11:21:44
URL: http://madeinjapan.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0