Natural Code By Lumene

Då jag och mamma var i Luleå så handlade jag lite nya saker till sminkväskan. Har alltid tyckt om Lumene och nu har de en ny serie som heter Natural Code. Jag inhandlade lite saker från serien och måste säga att jag är jätte nöjd.
Foundationen är lagomt täckande och fanns i en nyans som passar min gula (lite gröna) underton i huden. Shine & Redness pudret är gudomligt bra. Kan få aplicera lite nytt efter en arbetsdag för att se bra ut på kvällen men det är nästan omöjligt att hitta en produkt man inte behöver göra det med. Har vart en del skriverier om mascaran i dagarna och jag säger som alla de andra att den ger riktigt fina, väl synliga och långa fransar. Är sugen på att testa Volym mascaran också. Skuggan handlade jag i en brun/turkos/grön trippel och det är en favorit att ha på jobbet. Färgerna smäler ihop bra och blir inte allt för starka. Är en mild skugga i färgen.

När jag fastnat för nått så vill jag alltid ha allt i den serien så nu står deras rengöring och Moisturizer på önskelistan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0