Hallonmousse Med Nonstop



En väldigt enkel och lyxig efterrätt som inte behöver mer än en timme i kylskåpet.

Ingredienser
4 portioner

200 gram frysta hallon
1,5 msk strösocker
1,5 dl vispgrädde
2 st äggvitor
1 dl nonstop

Tillagning

1. Tina hallonen och mosa med en gaffel tillsammans med sockret. Häll grädden i en skål och vispa tills den är fast. Häll äggvitorna i en ren skål och vispa till fast skum.
2. Vänd försiktigt ner bärmousset och vitorna i grädden och skeda upp i en skål eller i små glas.
3. Kyl moussen i kylskåp minst en timme. Vill du ha en fastare mousse kan du ställa in den i frysen istället. Garnera med nonstop.

Räcker till 4-6 portioner beroende på hur sugen man är på dessert :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0