Makeover

Igår var min lediga dag och jag var allt förutom ledig. Jag somnade ovaggad som en liten bebis i går kväll :)
Började morgonen samtidigt som älsklingen strax efter kl sju på morgonen. Käkade en god frulle och började i städartagen. Jag började med att plocka ut ALLT från skafferiet och kasta det som var gammalt eller det som vi verkligen aldrig äter. Det blev tre sopkassar fulla med skräp. Skurade ur hela skafferiet och ställde in allting i en fin ordning så nu ser jag allting jag har i skafferiet och behöver inte lyfta ut 10 grejor få att nå det jag ville.

När jag var färdig med skafferiet så fortsatte jag med att plocka undan i hela huset. Raffsade ihop all tvätt som blivit under dessa tre veckor utan tvättning och det blev några berg som bars ner i källaren. Så jag spenderade resten av dagen med att tvätta X antal maskiner och dammsuga och skura. På eftermiddagen hant jag med en promenad och att handla lite på Dollarstore.

Hade en väldigt nyttig dag som var så skön. Nu är det gjort bort!! På kvällen mös vi i soffan innan Emmeli dök upp och vi började med en makeover av hennes hår. Blev dryga 10 cm kortare och en helt annan frisyr :D Hoppas du är nöjd och trivs i det Ems :)
Hant med en sen födelsedagsfika hon Marcus och Emma också. Marcus blev 26 år så ett litet hörn av en nougat kaka slank ner i min mage :)



Idag är det onsdag och jag jobbar. Det har vart en otroligt härlig morgon. Älsklingen väckte mig då han skulle stiga upp och solen lös in genom persiennerna. Upp och hoppa och njuta av morgonen och sen en cykeltur in till jobbet. Började kl 09.00 idag så jag hant njuta extra mycket av morgonen.

Invigning av en ny samling/mötes lokal på jobbet nu....

Kommentarer
Postat av: em

jag är jätte nöjd :) Känns bara ovant! :D

2010-04-15 @ 10:50:15
URL: http://emmeliii.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0