Georgeus Body


Summer body


Sommar känsla och längtan. Längtan till sommar, svala, snygga kläder. Spetsbody till trashiga shorts. Bakom ses texten från 10 orsaker att hata dig och jag vill se den filmen nu. Det var så länge sen. Den är så bra. Känslan av värmande kärlek infinner sig i kroppen alltid. Mysigt.




Ensammen ikväll då jag kommer hem. Älsklingen är på bio dejt med Danne. De skulle se en äckel film som jag INTE vill se så de får gå själva. Ganska roliga de där tvåen... Ibland tar det bio dejter med varandra men det blir bara då jag är borta eller då jag inte vill se filmen men älsklingen vill. Då ställer alltid Danne upp ;)

Jag ska istället tillaga en smörgåstårta som jag ska bjuda på i morgon då jag fyller år. Mike är bokad att käka den. Han erbjöd sig frivilligt :P Hehe nej mina fina vänner ska få lite godsaker i morgon och då har jag bland annat en bror och svägerska som  ÄLSAKR smörgåstårta och jag är ju snällast så då gör jag det till dem :D Har inte sett Brollo på länge så det ska bli mysigt att krama om min björn :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0