Målning

Nu var det äntligen dags att måla om köket =) Finaly!!

Har aldrig gillat den beiga tapeten som skurit sig mot den gråa köksinredningen så nu ska det bli vitt, ljust!!
Har maskerat allt idag så  i morn äre bara att lägga papp på golvet och sedan tuta och köra.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Nää vi visste ju inte att det var på det cubuset, var det som vi bodde närmast så vi spara det till sist då det var så nära.. ;) Men guuu så roligt och fixa och dona, blir säkert väldigt fint i köket!! :) Ni ska fixa ute också, vad ska ni pyssla på med då? måla och bygga vad? Jaja men ha det så bra.. Kram nu ska jag isäng :P

2008-09-22 @ 20:41:56
URL: http://jonnaan.blogspot.com/
Postat av: Kicki

Va kuuul! Jag vill också ha ett hus att måla om i :D Håller tummarna för att priserna sänks lite nu, och att vi hittar nåt hus vi vill ha förstås! :)



Flätorna satt tyvärr inte så klockers som jag hade hoppats. Fästningen är det inga problem med men flätorna har börjat dras ut och hänga lite, så nu har jag snart träns över örat... :/ Funderar om man skulle ha testat fästa med några microringar istället. Har du tid någon dag innan månaden är slut? Vi kan ju komma förbi med lite fika kanske :)



Kraam

2008-09-23 @ 08:31:47
URL: http://hem.bredband.net/kicme
Postat av: Linnea

2008-09-23 @ 21:40:47
Postat av: Anonym

Haha jag klantade visst till de där förra inlägget.. så häftigt med USA miami och så! dit vill jag med. hollywood! :D dock dyyrt..



åh det är massor jag vill göra om här verkligen, men det känns inte motiverat då vi bara hyr. man får leva med det sålänge :) mest av allt vill jag kakla om i köket, bruntsvart melerat blir så jäklarns mörkt! speciellt nu när vi går mot vinter.. huja jag saknar redan sommaren!

2008-09-23 @ 21:43:13
Postat av: Kicki

Jag måste beställa! Hur många tror du behövs? Du vet inte om det finns att köpa hos nån frissa i stan? Tänkte så man är säker på att hinna få dom =)

Kram

2008-09-23 @ 23:12:37
URL: http://kicme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0